Wat bieden wij

Specialisme

Pro-Tact heeft een open en transparante manier van werken en u kunt rekenen op een eerlijk verhaal. Wij staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en verwachten dit ook van onze samenwerkingspartners.

 

Specialisme op handhaving

Is er binnen uw organisatie vraag naar een handhaver(s) of een specifiek handhavingsvraagstuk?
In het eerste gesprek met u zijn wij vooral een goede luisteraar. Wij stellen vast wat uw vraag is en waar uw team behoefte aan heeft. Daarna gaan wij voor u aan het werk. Wij bieden u vervolgens een compleet voorstel waarin wij met oplossingen komen. Hierin blijft uw organisatie en werkwijze volledig herkenbaar. Wij kunnen vervolgens met onze specialisten uw probleem oplossen of een projectopdracht uitvoeren.

 

Specialisme op detachering / bemiddeling

Heeft u tijdelijke inhuurkrachten nodig?
U krijgt van ons meer dan alleen een CV. Ook hierin zijn wij een goede luisteraar en stellen vast wat uw vraag precies is en waar uw team behoefte aan heeft. Vervolgens screenen wij ons interne en externe netwerk en komen met meerdere opties. Wij geven u een volledig plaatje van de potentiële kandidaten met zowel de sterke als de minder sterke punten. Wij werken in overleg en houden u ten alle tijde op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij zijn gedreven en resultaatgericht, maar verliezen het menselijke aspect niet uit het oog. Als wij binnen Pro-Tact geen passende oplossing hebben dan zoeken wij naar andere mogelijkheden bij één van onze samenwerkingspartners.